المقادير
- 8 x عدد بيضة (طازجة)
- 4 x عدد طماطم (مقطع صغير)
- 4 x عدد فص ثوم مهروس
- 3 x معلقة كبيرة لبن كامل الدسم
- 2 x عدد فلفل أحمر حلو (مقطع صغير)
- 1 x رشة ملح
- 1 x معلقة صغيرة الصوص الحار
- 1 x رشة كمون
- 1 x رشة فلفل اسود مطحون
- 1 x معلقة كبيرة زيت زيتون
- 1 x رشة بابريكا
الخطوات
- فى طاسة على النار نضع الزيت والطماطم والفلفل ونتبل بالملح والفلفل والصوص الحار ونقلب حتى يذبل.
- ثم فى وعاء عميق نضع البيض واللبن ونخفق جيدا ونتبل بالبابريكا.
- ثم نصب اللبن فوق الخضر ونتركها على نار هادئة حتى النضج يقدم ساخنا بالهنا والشفا.
طريقة عمل عجة الفلفل, طريقة تحضير عجة الفلفل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق